AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.07 // 19.2.2022

HJK:n Johannes Yli-Kokko tekee vahvaa paluuta loukkaantumisten jälkeen - tavoitteena Veikkausliigadebyytti

HJK:n Johannes Yli-Kokko tekee vahvaa paluuta loukkaantumisten jälkeen - tavoitteena Veikkausliigadebyytti

Kuva: Juha Tamminen

20-vuotias Johannes Yli-Kokko on kärkkynyt jo useamman kauden ajan paikkaa HJK:n liigajoukkueesta. Kaksi edellistä kautta katkesivat kuitenkin nopeasti loukkaantumisten johdosta.

Nyt rasitusvammoista johtuneet loukkaantumiset ovat takanapäin ja Yli-Kokko on päässyt harjoittelemaan täydellä teholla.

– Tosi hyvältä on tuntunut. Täällä pääsee kehittymään pelaajana. Meillä on paljon hyviä pelaajia messissä, niin siinä samalla kehittyy itsekin väkisin. Kiva päästä treenaamaan taas liigajoukkueen kanssa, Yli-Kokko kertoo.

Lupaavalta näyttää myös sikäli, että minuutteja on kertynyt jo Liigacupissa. Avausottelussa IFK Mariehamnia vastaan käsky kentälle kävi toisella jaksolla ja HIFK:ta vastaan Yli-Kokko pelasi avauksessa. Odotukset kaudelle ovatkin korkealla.

– Tavoitteenani on tietysti pysyä kunnossa, koska edelliset kaudet ovat olleet rikkonaisia ja menneet osittain pilalle loukkaantumisten takia. Tavoitteenani on myös kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja päästä tekemään liigadebyytti.

Lisävastuuta voi hyvin olla tiedossa jo lauantaina, kun HJK taistelee Liigacupin jatkopaikasta FC Interiä vastaan.

HJK - FC Inter lauantaina 19.2. kello 14.00 Talin hallissa. Ottelu näkyy kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia