AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2022

​Jalkapallo, moottoripyörät ja matkustaminen – HJK:n vahvistus Fabian Serrarensilla on monta intohimoa

​Jalkapallo, moottoripyörät ja matkustaminen – HJK:n vahvistus Fabian Serrarensilla on monta intohimoa

Fabian Serrarens ei ole vielä tuonut moottoripyöriään Suomeen. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n riveihin kaudelle 2022 siirtynyt vastikään 31 vuotta täyttänyt hollantilaishyökkääjä Fabian Serrarens on päässyt hyvin sisään uuteen seuraansa.

Sopeutuminen Helsinkiin ja HJK:hon on Serrarensin mukaan sujunut hienosti. Helsingin hän näkee muistuttavan kotikaupunkiaan Amsterdamia. Toki talvinen sää ja kieli ovat toiset.

- Suomen kieli on tietysti vaikea, en ymmärrä sanaakaan. Täällä kaikki puhuvat kuitenkin hyvää englantia, joten on helppo sopeutua, kun pystyy juttelemaan muille ihmisille seurassa ja esimerkiksi kaupan kassalla, Serrarens kertoo HJK:n verkkosivujen haastattelussa.

- Ennen tänne tulemistani pelasin Puolassa, jossa kukaan ei puhunut englantia. Se oli hirveää, jopa valmentajat puhuivat ainoastaan puolaa ja kaikki olettivat sinun ymmärtävän, vaikka todellisuudessa ihmettelit vain, mitä ympärilläsi oikein puhutaan.

Jalkapallo on luonnollisesti hyökkääjän intohimo, mutta sen lisäksi harrastusten kärkipäässä ovat matkustaminen ja moottoripyöräily.

- Minulla on itse asiassa kaksi moottoripyörää tällä hetkellä. Isompi niistä on nopea, ja tykkään ajella sillä kavereiden kanssa. Haluaisin jonain päivänä Harley-Davidsonin. Kyllästyn helposti yhteen moottoripyörään: ajan viikon samalla moottoripyörällä ja alan haikailla jo uuden perään!

Menopelit eivät kuitenkaan ole seuranneet kuljettajaansa Suomeen – ainakaan vielä.

- Ei sentään, pelkään ajaa täällä. En uskalla ajaa edes autoa tällä hetkellä, kaikkialla on niin liukasta. Kysyin joukkuekavereilta, voisiko sillä ajaa täällä kesällä, Serrarens kertoo.

Lisää Fabian Serrarensin mietteitä itsestään pelaajana ja muistoja uran varrelta HJK:n verkkosivuilla alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia