AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 15.2.2022

"Hieno vuosi SJK:ssa, mutta on kiva olla takaisin" - Pyry Hannola hakee vastuuta nyt HJK:ssa

"Hieno vuosi SJK:ssa, mutta on kiva olla takaisin" - Pyry Hannola hakee vastuuta nyt HJK:ssa

Pyry Hannolalla on kokemusta myös Pikkuhuuhkajista. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella Veikkausliigan vuoden tulokkaaksi valittu Pyry Hannola on palannut lainalta SJK:sta takaisin HJK:n paitaan.

20-vuotiaalla Hannolalla oli ennen viime kautta allaan vain kahdeksan Veikkausliigaottelua RoPS:ssa ja HJK:ssa. Viime kaudella kokemusta kertyi komeasti 22 ottelun verran seinäjokelaisten riveissä.

- Oli hieno vuosi Seinäjoella ja olen kiitollinen SJK:lle, mutta kiva olla takaisin Suomen suurimmassa seurassa. Fokukseni on taas täysin HJK:ssa. Tuntuu tosi hyvältä palata, Hannola sanoo HJK:n verkkosivuilla.

Vastuuta kertyi SJK:ssa runsaasti ja sama on tavoitteena nyt myös HJK:ssa vuotta kokeneempana.

- Totta kai henkilökohtainen tavoitteeni on vakiinnuttaa paikka avauskokoonpanossa. Joukkueella on kovat tavoitteet, ja ne menevät kuitenkin omieni edelle.

- Meidän pitää alkaa voittaa otteluita. Olen sen suhteen luottavaisin mielin, koska meillä on paljon hyviä pelaajia, toteaa Hannola.

Voittoa Hannola ja HJK metsästävät keskiviikkona 16.2. kauden ensimmäisessä Stadin derbyssä, kun HIFK ja HJK kohtaavat Jätkäsaaren hallissa kello 13.00. Ottelua voi seurata kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia