AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.05 // 3.2.2022

Jami Kyöstilän ura jatkuu Hämeenlinnassa

Jami Kyöstilän ura jatkuu Hämeenlinnassa

Jami Kyöstilä vaihtaa HJS-paitaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Kakkosessa pelaavan HJS:n laitaosasto saa tulevaksi kaudeksi laadukkaan vahvistuksen, kun 41 ottelua Veikkausliigassa ja 72 ottelua Ykkösessä FC Hakan paidassa pelannut Jami Kyöstilä, 25, saapuu HJS:n riveihin.

– Paluu HJS:ään tuli ajankohtaiseksi, kun sain täältä erinomaisen työmahdollisuuden futiksen ohelle. Paikka Veikkausliigasta ei ainakaan toistaiseksi auennut ja muut mahdollisuudet eivät lopulta tarjonneet tarpeeksi hyvää paikkaa futiksen, perheen ja yrittäjyyden yhdistämiselle, Kyöstilä avaa siirtonsa taustoja HJS:n sivuilla.

Lammin Vedon ja HJS:n kasvatti siirtyi Valkeakoskelle kaudeksi 2015 FC Hämeenlinnasta ja teki kauden aikana debyyttinsä Ykkösessä 19-vuotiaana. Seitsemän vuotta Valkeakoskella huipentuivat kahteen kauteen Veikkausliigassa vastuullisessa roolissa.

Lisää uutisia