AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2022

"Odotan että pääsen näyttämään taitojani" - Serge Atakayi taas täynnä virtaa SJK:ssa

"Odotan että pääsen näyttämään taitojani" - Serge Atakayi taas täynnä virtaa SJK:ssa

Serge Atakayi on taas takaisin SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Serge Atakayi tekee vaikean viime kauden jälkeen paluun SJK:n riveihin solmittuaan seuran kanssa loppuvuodesta uuden sopimuksen.

Atakayille viime kausi oli vaikea. Pelin ulkopuoliset tapahtumat häiritsivät myös pelaamista ja keskikenttämies putosi kesällä SJK:n miehistöstä. Syksy sujui lainalla TPS:ssa ja pelitkin alkoivat taas kulkea. Nyt kaikki on omassa ja läheisten elämässä kunnossa ja mies valmiina taistelemaan taas peliajasta SJK:ssa.

Suuri syy Atakayin paluuseen on päävalmentaja Joaquin Gómez. Gómez oli SJK:n apuvalmentaja vuonna 2020 ja valmensi Atakayita myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Hän on huomannut, kun olen voinut huonosti ja kysynyt, onko perheelläni kaikki hyvin. Hän tuki minua viime kaudellakin.

Paluu SJK:hon kuitenkin jännitti.

– En tiennyt, miten ihmiset ottavat minut vastaan. Jännitys loppui, kun huomasin, että minuun luotetaan.

SJK:n kauden kilpailulliset pelit alkavat lauantaina Liigacupin kotiottelulla AC Oulua vastaan.

– Tiedän, että voin kehittyä täällä paljon, ja odotan, että pääsen näyttämään taitojani kaikille. Toivottavasti kannattajat pääsevät pian katsomoon tukemaan meitä.

SJK - AC Oulu lauantaina 29.1. kello 14.45 Wallsport Areenalla. Ottelu pelataan rajoitusten takia ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä suorana lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia