AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2022

​Robin Sid palaa Maarianhaminaan – IFK Mariehamnille tuttu vahvistus

​Robin Sid palaa Maarianhaminaan – IFK Mariehamnille tuttu vahvistus

Robin Sid palaa tuttuun ympäristöön. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin riveissä niin mestaruutta kuin Suomen Cupin voittoakin juhlinut Robin Sid palaa Grönvittin riveihin kauden 2022 kattavalla sopimuksella.

Sid siirtyi IFK Mariehamniin jo kauden 2014 alla Ekenäs IF:stä. Avauskaudella otteluita kertyi viisi, mutta sen jälkeen vastuu kasvoi selvästi. Kaikkiaan Veikkausliigaotteluita IFK-paidassa kertyi 123 ennen kuin Sid kauden 2019 jälkeen siirtyi SJK:hon.

SJK-vuosinaan Sidillä on ollut epäonnea loukkaantumisten kautta ja peliaika jäänyt sen myötä rajalliseksi. Kesken kauden 2021 Sid siirtyi kasvattajaseuraansa EIF:iin Ykköseen ja nyt 27-vuotias pelimies palaa Maarianhaminaan.

- Tuntuu aivan epätodelliselta olla taas Ahvenanmaalla. Olen kiitollinen siitä, että seura antaa minulle vielä tilaisuuden edustaa IFK:ta. Olen kokenut täällä jo todella paljon ja nyt on aika hankkia uusia unohtumattomia hetkiä Wiklöf Holding Arenalla, Sid sanoo.

Jälleennäkeminen on iloinen asia myös IFK Mariehamnin seurajohdolle.

- Mukava, että voimme toivottaa Robin Sidin tervetulleeksi takaisin Wiklöf Holding Arenalle, meillähän on hienoja yhteisiä muistoja aiemmista kuudesta liigakaudesta. Robin on paikkansa vakiinnuttanut liigapelaaja ja myös yksi yleisön suosikeista, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

- Jos hän vain saa olla ilman loukkaantumisia ja pääsee takaisin omalle tasolleen, hän tuo paljon joukkueeseemme kentällä. Kentän ulkopuolella hän on kokenut IFK-lainen, joka edustaa myös jatkuvuutta joukkueen rakentamisessa, vaikka hänellä onkin kaksi vuotta taukoa täällä pelaamisesta.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia