AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2022

Frankline Okoyen ura jatkuu Jarossa IFK Mariehamnin jälkeen

Frankline Okoyen ura jatkuu Jarossa IFK Mariehamnin jälkeen

Frankline Okoye edusti kaksi edelliskautta IFK Mariehamnia. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella IFK Mariehamnia edustanut nigerialainen keskuspuolustaja Frankline Okoye on testipelannut ja harjoitellut kuluneella viikolla Jaron kanssa ja on nyt tehnyt sopimuksen tulevaksi kaudeksi.

Vuonna 1999 syntynyt Okoye tuli Suomeen ja teki kolmevuotisen sopimuksen KuPS:n kanssa kaudelta 2018 alkaen. Tuolloin 18-vuotias Okoya pelasi kyseisellä kaudella 15 ottelua KuPS:n farmijoukkueessa KuFu:ssa Kakkosessa. Sopimus KuPS:n kanssa päätettiin kuitenkin ensimmäisen kauden jälkeen ja Okoye suuntasi kohti etelää Viroon ja maan korkeimmassa sarjassa pelaavan FK Tammeka Tartun riveihin. Okoyesta tuli joukkueelle hyvin tärkeä pelaaja kaudella 2019 ja hän pelasi 27 ottelua, joista 20 aloituskokoonpanossa. Hän myös vastasi kolmesta maalista kauden aikana.

Kauden 2019 jälkeen hän palasi jälleen Suomeen, tällä kertaa seura oli IFK Mariehamn. Hän teki sopimuksen vuoden 2021 loppuun ja ehti pelata kahden kauden aikana 37 ottelussa.

Sopimus Frankline Okoyen kanssa on kaudelle 2022. Okoye liittyy Jaron joukkueeseen välittömästi.

Lisää uutisia