AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 25.1.2022

SJK valitsi kapteenistonsa -​ Hetemaj, Öst, Hradecky, Oliinyk ja Jervis kipparikvintettinä

SJK valitsi kapteenistonsa -​ Hetemaj, Öst, Hradecky, Oliinyk ja Jervis kipparikvintettinä

SJK-kapteenisto 2022 yhteiskuvassa. (Kuva: SJK)

SJK valitsi viisi kapteenia, jotka toimivat kaudella 2022 seuran kapteeneina ja esimerkkinä niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kapteenistoon kuuluuvat Mehmet Hetemaj, Jesse Öst, Matej Hradecky, Denys Oliinyk ja Jake Jervis.

Kapteenisto valittiin äänestämällä joukkueen ja valmennusjohdon kesken.

- Nyt kun tällä viikolla aloitamme virallisesti kilpailulliset ottelut, valitsimme joukkueelle kapteenit, jotka edustavat joukkuetta sekä itseään niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Toinen asia mitä teemme tällä viikolla, on yhteisen tavoitteen asettaminen joukkueen kesken, kertoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

- Näiden viiden lisäksi, meillä on pelaajien johtoryhmässä mukana myös Niko Markkula ja Matias Vainionpää. Heidän kanssaan tulemme keskustelemaan tiiviisti kauden aikana, ja saamme tietoa joukkueen tunnelmista. Mielestäni tämä on hyvä ryhmä. Yhdessä he ovat erilaisia persoonia, erilaisilla taustoilla ja pelaajakokemuksilla. He edustavat joukkuetta erinomaisesti, kuvailee Gómez pelaajien johtoryhmää.

Mehmet Hetemaj on toiminut SJK:n kapteenistossa jo kaudesta 2016 alkaen ja Matej Hradecky oli kapteenistossa kaudella 2020. Nyt ensimmäistä kertaa kapteenistoon nousevat mukaan maalivahti Jesse Öst sekä hyökkäyspään pelaajat Denys Oliinyk ja Jake Jervis.

- Kyllä se on aina kiva tunnustus, kun joukkueen keskuudesta kapteeniksi valitaan. Hoidetaan hommat taas hyvin. Ja kuten olen aina sanonut, meitä on useampi kapteeni tässä joukkueessa. Ei vain se viisikko, joka nyt valittiin, vaan jokainen on omalla tavallaan kapteeni, sanoo Mehmet Hetemaj.

- Tosi hyvät fiilikset. On todella hieno olla tässä tehtävässä nyt ensimmäistä kertaa. Kaikille meille löytyy tässä ryhmässä oma tehtävämme, kertoo Jesse Öst.

- Kunnia olla tässä, ja kiva lähteä kauteen, toista kertaa SJK:n kapteenistoon valittu Matej Hradeceky kommentoi.

- Olen onnellinen ja otettu tästä roolista. Teen kaikkeni auttaakseni seuraa, valmennusryhmää ja tätä joukkuetta eteenpäin. Ja omalta osaltani teen joka päivä kaikkeni, lupaa Denys Oliinyk.

- On kunnia tulla nimetyksi, ja pyrin omalta osaltani olla avuksi kaikin tavoin. Olen ollut urallani aiemmin kapteenistossa Plymouthissa, mutta olin silloin nuori, vasta 23-vuotias, joten otan tämän tehtävän nyt kokeneempana mielelläni vastaan, Jake Jervis sanoo.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia