AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 25.1.2022

​"Paljon tulee puhuttua ilvesaikojen kavereiden kanssa" – Eetu Mömmö seuraa Ilvestä nyt Italiasta

​"Paljon tulee puhuttua ilvesaikojen kavereiden kanssa" – Eetu Mömmö seuraa Ilvestä nyt Italiasta

Eetu Mömmö seuraa Ilveksen otteita nyt etäältä. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella kesken kuuminta Veikkausliigan taistoa siirtyi todella vahvasti kautensa aloittanut Eetu Mömmö Ilveksestä italialaisen US Leccen riveihin.

Peliminuutteja on toistaiseksi tullut ainoastaan seuran U19 joukkueessa, sillä loukkaantumiset ovat jarruttaneet nousua edustusjoukkueeseen.

Eetun odotettiin pääsevän käymään "ylhäällä" edustusjoukkueen riveissä ja nyt alkutalvesta. Käynti on luonnollisesti loukkaantumisten vuoksi siirtynyt, mutta Eetulta löytyy kärsivällisyyttä.

– Kyllä mä uskon, että terveenä pysyessäni olisin päässyt kokeilemaan jo ylhäällä. Meiltä on pari kaveria sinne jo päässyt harjoittelemaan ja pelaamaan ihan minuuttejakin.

Pikkuhuuhkajien vakiomiehistöön kuuluva Eetu odottaa pääsevänsä maaliskuun lopulla järjestettävälle harjoitus- ja pelileirille. Joukkueella on sekä harjoituspeli Romaniaa vastaan että EM-karsintaottelu Kroatiaa vastaan.

Kroatialaiset onnistuivat syksyllä ryöstämään Pikkuhuuhkajilta voiton Oulussa pelatusta ottelusta.

– Totta kai maajoukkuetehtävät kiinnostavat, toivottavasti olen kunnossa leirin alkaessa. Meille jäikin vähän viimeksi hampaankoloon, niin nyt halutaan näyttää. Meillä on todella hyvä nippu kasassa.

TPV:n kasvatti mutta pitkään Ilveksen junioreissa pelanneen Eetun tietämys kotikaupungin tapahtumista ovat hyvin selvillä.

– Ilvestä on tullut totta kai seurattua paljonkin. Aika hyvältä näyttää joukkueen rakentaminen tässä vaiheessa. Paljon tulee puhuttua ilvesaikojen kavereiden kanssa ja silloin väkisinkin puheet siirtyvät Ilvekseen.

Lisää uutisia