AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 25.1.2022

​Baba Mensah uskoo IFK Mariehamniin – "Voimme tähdätä korkealle"

​Baba Mensah uskoo IFK Mariehamniin – "Voimme tähdätä korkealle"

Baba Mensahilla on kokemusta Ilveksestä kolmelta Veikkausliigakaudelta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin uusiin nimiin lukeutuu Klubi 04:n riveistä siirtynyt Baba Mensah, joka solmi sopimuksen Grönvittin kanssa joulun alla.

27-vuotiaalla ghanalaisella on vankkaa kokemusta Veikkausliigasta Ilveksen riveistä ja sikäli hyvää taustaa arvioida uutta joukkuettaan.

- Minulla on hyvä tunne tästä kaikesta ja on mahtavaa olla täällä. Tunsin jotkut kavereista jo entuudestaan ja olen myös pelannut Eero Tammisen kanssa Ilveksessä, Mensah sanoo Ålandstidningenille.

- Toki meillä täällä on monia uusia pelaajia – minäkin muiden muassa – mutta minusta näyttää siltä, että meillä on kiinnostava joukkue. Tunne on joka tapauksessa hyvä ja teemme lujasti töitä saadaksemme joukkueen yhtenäiseksi jatkoa ajatellen. Minusta voimme tähdätä korkealle tällä ryhmällä.

Sunnuntain harjoitusottelussa FC Ålandia vastaan Mensah pääsi kantamaan myös kapteeninnauhaa sitä avausjakson kantaneen Timi Lahden antaessa nauhan eteenpäin. Tämäkin toppareiden välinen "vaihto" pienenä osana kuvaa Mensahin mukaan hyvin IFK Mariehamnin tunnetilaa.

- Alan olla jo aika vaikuttunut ja minusta toimimme hyvin yhdessä – kuin perhe, Mensah sanoo nauraen.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia