AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.03 // 20.1.2022

​IFK Mariehamn täydensi maalivahtiosastonsa - Elmo Henriksson lainalle HJK:sta

​IFK Mariehamn täydensi maalivahtiosastonsa - Elmo Henriksson lainalle HJK:sta

Elmo Henriksson siirtyy Grönvittiin kaudeksi 2022.

IFK Mariehamnin maalivahtiosasto kaudelle 2022 on nyt koossa Elmo Henrikssonin siirryttyä joukkueen riveihin HJK:sta vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Maaliskuussa 19 vuotta täyttävä Henriksson pelasi kaudella 2021 Klubi o4:n maalilla Ykkösessä 25 ottelua ja sen lisäksi kaksi cupin ottelua. Henriksson pelasi syksyllä myös kaksi ottelua U19-maajoukkueessa. Lähes kaksimetrinen Henriksson on erittäin ulottuva maalivahti.

- Olen iloinen ja täynnä odotuksia päästessäni IFK Mariehamniin täksi kaudeksi. Tämä tuntuu täydelliseltä askeleelta urallani ja odotan todella pääseväni pelaamaan Grönvittin kannattajien edessä, Henriksson sanoo.

Henrikssonin sopimuksen myötä IFK Mariehamnilla on nyt hyvä sekoitus maalivahteja.

- Meillä on kaksi nuorempaa ja lupaavaa maalivahtia Elmo Henrikssonissa ja Otto Hautamossa ja he haastavat kokeneempaa Yann Fillionia. Johan Sundmanin johdolla lähdemme nyt kehittämään kaikkia kolmea maalivahtia, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kuvaa.

- Uskomme, että Elmolla on hyvät edellytykset ottaa seuraavat askelet urallaan ja kehityksessään yhdessä meidän kanssamme.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia