AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 13.1.2022

Jacob Bushue jatkaa uraansa FF Jarossa

Jacob Bushue jatkaa uraansa FF Jarossa

Jacob Bushue siirtyy Ykkösessä pelaavaan FF Jaroon. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro ja FC Hakan entinen kapteeni Jacob Bushue ovat päässeet sopimukseen kaudesta 2022

FF Jaro saa joukkoonsa ansioituneen pelaajan. 29-vuotias Bushue on viimeksi pelannut kolme vuotta FC Hakassa. Hän pelasi yli 80 ottelua FC Hakassa sekä Ykkösessä että Veikkausliigassa. Bushue toimi myös joukkueen kapteenina. Ennen pelaamistaan FC Hakassa hän pelasi BK-46:ssa Kakkosessa ja Ekenäs IF:ssä Ykkösessä.

- Jaro on jännittävä seura. Etsiessäni uutta seuraosoitetta hain uusia haasteita ja jotakin, joka voisi haastaa minut sekä jalkapallonpelaajana että ihmisenä. Historiallisesti Jaro on ollut Veikkausliigajoukkue, mutta joukkue ei ole onnistunut nousemaan takaisin liigaan viime vuosien aikana. Nyt seura hakee liigaan nousua ja pidän juuri sellaisista haasteista. Kun tämä vielä yhdistetään mahdollisuuteen saada toimia valmentajana Jaron organisaatiossa, valinta ei ollut vaikea, Bushue toteaa FF Jaron sivuilla.

Sopimus FF Jaron kanssa on tehty kaudeksi 2022 ja hän hoitaa myös joitakin valmentajan tehtäviä organisaatiossa. Bushue saapuu Pietarsaaren kahden viikon kuluttua.

Lisää uutisia