AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.52 // 29.12.2021

Jami Kyöstilä jättää FC Hakan

Jami Kyöstilä jättää FC Hakan

Jami Kyöstilä jättää Hakan. (Kuva: Juha Tamminen)

Jo vuonna 2015 ensiesiintymisensä Hakan paidassa tehnyt laitapuolustaja Jami Kyöstilä jättää seuran verkkosivujen mukaan Tehtaankentän haikein, mutta hienoja muistoja täynnä olevin mielin.

– Tehtiksestä on ehtinyt syntyä jo toinen koti, joten toki on haikeaa jättää heipat ainakin tässä kohtaa. Haka vuosien aikana on kuitenkin ehtinyt syntymään niin paljon hyviä muistoja, joita on todella ilo muistella jälkeenpäin, Kyöstilä kertoo FC Hakan sivuilla.

Kyöstilä oli viime kauden joukkueesta pisimpään Hakaa edustanut pelaaja. Matkan varrelle mahtuu seuran paluu takaisin Veikkausliigaan, sekä paljon muita hienoja muistoja. Päällimmäiseksi mies nostaa kuitenkin ihmiset.

– Parhaat asiat Hakassa on ehdottomasti yhteisö, joka on koko Hakan takana. Se saa tuntemaan kuuluvansa johonkin isompaan, kuin pelkästään futisjoukkueeseen. Tämän yhteisön ansiosta Haka pelaa siellä, missä kuuluukin, eli Veikkausliigassa. Se on asia mistä saa olla ylpeä!

– Mä oon päässyt päivittäin työskentelemään useiden mahtavien tyyppien kanssa, joten iso kiitos ehdottomasti aivan kaikille näistä vuosista.

– Erityisesti kirkkaimpia muistoja nousee nimistä "Mikkis" Latosaari, joka otti mut nuorena joukkueeseen upeasti vastaan. "Jallu" Jalava puolestaan usean vuoden ajan oli aina auttamassa, mitä ikinä tarvitsinkaan. Jacob Bushuen kanssa jokainen on valmis seuraavaan taisteluun milloin vain.

Jamin jälkeen joukkueen konkariksi nousee Henri Malundama. "Puolustajaveljekset" pelasivat kaikkiaan neljä kautta Ykköstä ja kaksi kautta Veikkausliigaa yhdessä, joten ymmärrettävästi myös hän nousee Kyöstilän listalla esiin.

– "Mamban" kanssa oltiin pitkään samassa kopissa ja hän jakaa päivittäistä iloa tehtiksellä toivottavasti vielä pitkään. Tila loppuu kesken, joten kaikille lopuille nöyrä kiitos!

Lisää uutisia