AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 9.12.2021

​Yusif Moussa palaa Ilvekseen - 1+1-vuotinen sopimus

​Yusif Moussa palaa Ilvekseen - 1+1-vuotinen sopimus

Yusif Moussa palaa Ilveksen riveihin. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen paidassa vuoden 2019 Suomen Cupin voittanut 23-vuotias Nigerin A-maajoukkuepelaaja Yusif Moussa palaa Ilvekseen. Moussan sopimus kattaa kauden 2022 ja se sisältää myös seuran option kaudesta 2023.

Ilveksen keskikentällä kausilla 2019 ja 2020 ihastuttanut Moussa siirtyi elokuussa 2020 israelilaisseura Bnei Yehudaan. Bnei Yehudan riveissä hän pelasi 16 Israelin pääsarjaottelua. Nigeriä hän on edustanut 16 A-maaottelussa.

Moussa haluaa olla osa menestyvää Ilvestä.

- Ilveksestä oltiin minuun yhteydessä ja kerrottiin uusista tuulista sekä seuran strategiasta. Intohimo rakentaa menestyvä joukkue paistoi selvästi läpi, joten oli helppo päätös palata tänne takaisin. Haluan olla mukana rakentamassa menestyvää joukkuetta.

Moussa uskoo, että paluu Ilveksen riveihin käy sujuvasti, koska kokemusta aiemmalta on molemmin puolin.

- Valmennus tietää vahvuuteni ja varmasti osaa käyttää minua siinä roolissa, missä palvelen joukkuetta parhaiten. Olen vain yksi osa tätä joukkuetta. Joukkuehenki sekä joukkueena pelaaminen ratkaisee kaiken.

- Omalla pelipaikalla tai roolilla ei ole niinkään väliä, vaan sillä että joukkue menestyy. Olen valmis antamaan kaikkeni tämän hienon joukkueen eteen, Moussa linjaa.

Lähde: Ilveksen tiedote
Lisää uutisia