AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2021

​Magnus Breitenmoserin jatko AC Oulussa "alkaa olla hilkulla" – myös testimiehiä mukana

​Magnus Breitenmoserin jatko AC Oulussa "alkaa olla hilkulla" – myös testimiehiä mukana

Magnus Breitenmoserin jatko AC Oulussa on lähellä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu julkaisi tiistaina Dennis Salanovicin siirron joukkueen riveihin pysyvällä sopimuksella ja joukkueen rakennus etenee muutenkin hyvää vauhtia.

Salanovicin tavoin kesällä FC Thunista lainalle tulleen Magnus Breitenmoserinkin jatko Laivastonsinisissä alkaa näyttää yhä todennäköisemmältä. Seurat ja pelaajan edustajat neuvottelevat tällä hetkellä Salanovicin tavoin vakuuttavasti esiintyneen Breitenmoserin ensi kauden peliosoitteesta.

– Se alkaa olla hilkulla. Yritetään saada se tässä junailtua. Hänellä on Thunin kanssa pidempi sopimus, joten kyseessä olisi taas laina, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoi Kalevalle.

Samalla jatkuu myös uusien pelaajien katsastaminen ja tähän on hyvä tilaisuus tulevana lauantaina KuPS:aa vastaan pelattavassa harjoitusottelussa. Kokoonpanossa on aiemmin koeajalle seuraan tulleen portugalilaisen Sandro Embalon lisäksi muita testimiehiä.

– Roni Huhtala (viime kaudella Gnistan), Nuutti Kaikkonen (JIPPO) ja Adam Vidjeskog (KPV) ovat myös mukana, Heikkinen sanoo.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia