AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 3.12.2021

​Calle Svensson palaa Ruotsiin – pelit IFK Mariehamnissa jäivät yhteen kauteen

​Calle Svensson palaa Ruotsiin – pelit IFK Mariehamnissa jäivät yhteen kauteen

Calle Svensson jättää hyvästit Grönvittille. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnissa runkopelaajiin päättyneellä kaudella kuulunut Carl "Calle" Svensson ei jatka enää tulevalla kaudella Grönvittin riveissä.

Kokenut ruotsalaistoppari liittyi IFK Mariehamnin riveihin kauden 2021 alla ja kaikkiaan tilille kertyi 26 Veikkausliigaottelua. Perhesyyt painoivat kuitenkin päätöksessä palata kotiin.

- Olen viihtynyt todella hyvin IFK Mariehamnissa ja tunnen surua sydämessäni jättäessäni seuran ja kaikki mahtavat ihmiset seurassa ja sen ympärillä. Päätökseni lähteä perustuu pelkästään sille, että haluamme asua lähempänä sukua ja ystäviä, jotta he voivat olla isompi osa lastemme kasvamista ja omaa päivittäistä elämäämme, Svensson taustoittaa.

34-vuotias Svensson kertoo vuoden Ahvenanmaalla jättäneen pysyvän jäljen.

- Kiitän kaikkia kannattajia, kanssapelaajia ja jokaista, joka tekee mahtavaa työtä seurassa ja toivon seuralle kaikkea hyvää jatkossa. On ikävää, etten pysty olemaan mukana seuran tulevissa menestyksissä, mutta tiedän että seura on hyvissä käsissä, Svensson sanoo.

- Olemme lyhyessä ajaessa ehtineet rakastua Ahvenanmaahan, kauniiseen luontoon ja kaikkiin mahtavaiin ihmisiin. Olemme viihtyneet todella hyvin.

Lisää uutisia