AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 1.12.2021

Markus Uusitalo sopimukseen SJK:n kanssa - "Hienoa päästä näin hienoihin olosuhteisiin"

Markus Uusitalo sopimukseen SJK:n kanssa - "Hienoa päästä näin hienoihin olosuhteisiin"

Markus uusitalo pelasi kauden 2021 HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK vahvistaa maalivahtiosastoaan ja on tehnyt pelaajasopimuksen Markus Uusitalon kanssa. Sopimus kattaa kauden 2022 ja sisältää vuoden jatko-option.

24-vuotias Uusitalo on FC Hongan kasvatti. Kasvattajaseurastaan Uusitalo siirtyi alun perin vuonna 2015 Vaasan Palloseuraan, mutta peliaikaa Veikkausliigassa ei nuorelle maalivahdille vielä Vaasassa siunaantunut. Talvella 2016 Uusitalo siirtyi Helsingin Jalkapalloklubiin, jossa hän pelasi neljä kautta. Hän voitti Veikkausliigan mestaruuden HJK:n riveissä kaksi kertaa, ja lisäksi hän on päässyt klubipaidassa nostelemaan Suomen Cupin voittopokaalia.

HJK-vuosien jälkeen Uusitalo palasi takaisin FC Honkaan, jossa hän otteli vuoden verran, kunnes siirtyi kaudeksi 2021 lainalle HIFK:hon.

Viimeisin Veikkausliigakausi sujui HIFK:lta hyvin, ja otteluita Uusitalolle kertyi Veikkausliigassa ja Suomen Cupissa yhteensä 18 kappaletta. Nyt Uusitalon on aika kääntää uusi sivu urallaan uudessa ympäristössä, ja kauden mittaista VPS-pestiä lukuun ottamatta pääkaupunkiseudun joukkueissa viihtynyt Uusitalo kehuukin olosuhteita Seinäjoella.

– Tosi mageeta päästä SJK:hon ja hienoa päästä näin hienoihin olosuhteisiin harjoittelemaan ja pelaamaan, iloitsee Markus Uusitalo.

Kohtalaisen nuorelle Uusitalolle SJK on varmasti paikka, jossa oman uran eteenpäin vieminen ja kehittyminen on mahdollista.

– Kyllähän tähtäin tietenkin on ulkomailla, ja että pääsisin mahdollisimman pitkälle omalla urallani. Minulla on omat tavoitteeni joita en ala sen tarkemmin avaamaan, mutta aion tehdä parhaani niiden saavuttamiseksi, kertoo Uusitalo.

Lisää uutisia