AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 22.11.2021

"Joukkueelle tärkeä pelaaja" - kokenut Rafinha jatkaa edelleen AC Oulussa

"Joukkueelle tärkeä pelaaja" - kokenut Rafinha jatkaa edelleen AC Oulussa

Ikä ei paina ikinuorta Rafinhaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ensi kauden aikana 40 vuotta täyttävä puolustaja Rafinha on sopinut AC Oulun kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Brasiliassa tällä hetkellä lomaileva toppari sanoo olevansa hyvillään, että tarina AC Oulun kanssa jatkuu.

- Nyt lomailen ensin rauhassa ja enkä ole vielä luonut ajatusta ensi kauteen. Joukkuekin on vielä rakennusvaiheessa ja minulle on nyt tärkeintä, että yhteinen taival jatkuu, kommentoi Rafinha jatkosopimusta.

Brasilialaisoululainen on edelleen yksi joukkueen nopeajalkaisimmista pelaajista ja hänestä on varmasti hyötyä nuorten kirittämisessä kohti huippua. Kokenut pelimies virnuileekin nuoremmille, että hän joutuu vielä antamaan tasoitusta, jotta he pysyvät perässä.

- Minusta on hienoa nähdä, miten nuoret pelaajat kehittyy vierellä ja mihin he pystyvät tulevaisuudessa, kommentoi Rafinha vakavampaan sävyyn.

Hyvän kauden Veikkausliigassa pelannut puolustaja on edustanut Laivastonsinisiä 127 ottelussa uransa aikana. Urheilutoimenjohtaja on myös tyytyväinen jatkosopimuksesta ja hän nostaa monta ominaisuutta esiin, joiden vuoksi oululaistunut brassi on joukkueelle merkittävä pelaaja.

- Rafinha on joukkueelle tärkeä pelaaja kokemuksensa, pelinäkemyksensä ja rauhallisuutensa ansiosta. Hän pystyy kentällä ollessa rauhoittamaan peliä ja on joukkueelle tärkein pelaaja pelinavaamisessa. Lisäksi tärkeä pelaaja pelin rytmittämisessä ja puolustuksessa.

- Hän on edelleen yksi nopeimmista pelaajista ja pystyy käyttämään sitä hyväksi kentällä, kommentoi AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen Rafinhan jatkosopimusta.

Lisää uutisia