AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.46 // 19.11.2021

Juhani Pennanen jatkaa AC Oulussa

Juhani Pennanen jatkaa AC Oulussa

Sopimus myös ensi kaudelle. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja maalivahti Juhani Pennanen ovat solmineet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen.

28-vuotias maalivahti on kuulunut joukkueen kapteenistoon ja tuo vaihtuvuuden rinnalle jatkuvuutta.

- Viime kausi oli sekä joukkueena että henkilökohtaisella tasolla pettymys, mutta nyt se on unohdettu ja ajatukset on suunnattu tiukasti eteenpäin. Takana on pitkä historia Laivastonsinisissä, ja olen sinä aikana nähnyt seuran kehittymisen jatkuvasti paremmaksi ympäristöksi pelaajalle. Uskon myös vahvasti, että suunta on yhä vain ylöspäin ja se oli tärkein syyni jäädä seuraavalle kaudelle, Pennanen kertoo AC Oulun sivuilla.

OsPan kasvatti on pelannut Laivastonsinisissä 93 ottelua ja tolppien välissä on kulunut yhteensä 8279 minuuttia peliurasta. Lisäksi hän on pelannut uransa aikana myös OPS:ssa, OLS:ssa, HauPa:ssa ja PS Kemissä.

- Tavoitteeni on ensi kaudeksi vakiinnuttaa ykkösmaalivahdin paikka ja sitä kautta auttaa joukkuetta kohti menestystä. Siinä sivussa näyttää joukkueen lahjakkaille nuorille pelaajille esimerkkiä päivittäisestä työnteosta, kommentoi Pennanen.

Lisää uutisia