AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.46 // 16.11.2021

Myös Lucky Opara ja Usman Sale jättävät AC Oulun

Myös Lucky Opara ja Usman Sale jättävät AC Oulun

Lucky Oparan pesti AC Oulussa päättyi kauteen 2021. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun pelaajistossa tapahtuu lisää muutoksia, kun myös Lucky Opara ja Usman Sale jättävät seuran.

Jo aiemmin selvisi, että kapteeni Lassi Nurmokselle ei tarjota jatkosopimusta Laivastonsinisissä. Seura ilmoitti myös, että Anselmi Nurmela ja Yann Fillion jättävät seuran. Nyt jatkoksi tulivat vielä Opara ja Sale.

21-vuotias nigerialainen Opara pelasi AC Oulussa päättyneellä kaudella 15 Veikkausliigaottelua ja teki niissä puolustajalle komeat neljä maalia. Opara puski myös Veikkausliigan karsinnan toisessa osassa elintärkeän 1-0-maalin oululaisille.

26-vuotias Oparan maanmies Sale tuli puolestaan kesällä AC Ouluun lainalle KuPS:sta. Laina päättyi kauden lopussa, eikä Salekaan enää joukkueessa tulevalla kaudella jatka. Sale viimeisteli 15 Veikkausliigaottelussa AC Oululle yhden maalin. Kaikkiaan Sale on pelannut 38 Veikkausliigaottelua ja iskenyt niissä neljä osumaa.

Lisää uutisia