AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.45 // 13.11.2021

U20-maajoukkue ja Ruotsi kohtaavat toistamiseen Maarianhaminassa

U20-maajoukkue ja Ruotsi kohtaavat toistamiseen Maarianhaminassa

U20-maajoukkue pelaa Maarianhaminassa. (Kuva: Juha Tamminen)

U20-maajoukkue (2001 ja myöhemmin syntyneet) pelasi torstaina maalittoman tasapelin Ruotsin kanssa. Kummallakin osapuolella oli tekopaikkansa Maarianhaminassa pelatussa maaottelussa, mutta osumia ei loppujen lopuksi nähty.

Maat kohtaavat toisen kerran sunnuntaina, ja Suomen joukkueessa on pari muutosta. Maajoukkuepaidassa torstaina debytoinut Antonio Yakoub matkusti ennalta sovitusti kotiinsa Ruotsiin, eikä hyökkääjää nähdä pelissä – tilalle on nimetty IFK Mariehamnin Oscar Wiklöf.

85 minuuttia torstaina pelannut Maksim Stjopin näkee, että Suomella jäi parantamisen varaa viimeistelyyn. 18-vuotias Stjopinin mukaan Suomen täytyy myös välttää vaikeita syöttöjä silloin, kun niihin ei ole tarvetta.

– Minulle jäi pelistä hyvä fiilis. Monet joukkueestamme eivät ole pelanneet yhdessä, ja siihen verrattuna pelasimme Ruotsia vastaan tosi hyvin. Alussa oli ehkä totuttelemista, mutta saimme lopulta kontrollin ottelusta, Stjopin sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

Kello 16:00 alkava ottelu näkyy suorana Palloliiton YouTube-kanavalla.

Lisää uutisia