AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2021

SJK:ssa muutoksia tulevalle kaudelle - seitsemän pelaajaa ei jatka seuran riveissä

SJK:ssa muutoksia tulevalle kaudelle - seitsemän pelaajaa ei jatka seuran riveissä

Vahvan kauden pelannut Murilo ei jatka SJK:ssa enää ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauden loputtua pelaajaliikenne seurassa on kaksisuuntaista, ja jokaisen kauden päättyessä on aika sanoa myös jäähyväisiä - näin myös SJK:ssa.

Kauden 2021 päätteeksi urillaan eteenpäin siirtyviin pelaajiin SJK:sta kuuluvat maalivahdit Walter Viitala ja Salifu Senghore, puolustajat Rodrigo Arciero ja Murilo, keskikenttäpelaajat Gustaf Backaliden ja Brandon Wilson sekä SJK-kasvatti, loppukaudesta TPS:ssä lainalla hyvän kauden pelannut puolustaja Joonas Sundman.

TP-Seinäjoen ja SJK-junioreiden joukkueista aloittanut ja vuonna 2017 Veikkausliigadebyyttinsä SJK-paidassa tehnyt Joonas Sundman summaa kuluneet vuodet.

– Iso kiitos Klopeille menneistä vuosista. Olette olleet iso apu näiden vaikeiden vuosien aikana. On ollut mahtavaa pelata, kun Klopit ovat matsista toiseen laittaneet stadionin rokkaamaan. Olen onnellinen, että kannattajat, seura, pelaajat ja ihmiset seuran ympärillä saivat palkinnon kovasta työstä tältä kaudelta ja SJK palasi sinne mihin se kuuluukin, Suomen jalkapallon huipulle.

- Kiitos SJK, nyt on yksi etappi tullut päätökseen ja aika siirtyä seuraavaa kohti, kiittelee Sundman kannattajia ja seuraa.

Lisäksi myös SJK Akatemian pelaajistosta loistavan kauden päätteeksi uraansa toisaalla jatkavat William Rosenlöf, Joel Laitinen, Robbie Malolo, Omar Adawi, Daniel Säily, Topias Uusi-Autti ja Georg Westerlund. Heistä jokainen oli merkittävässä osassa mukana voittamassa Kakkosen C-lohkoa ja auttamassa SJK Akatemian joukkueen nousussa Ykköseen kaudelle 2022.

– Kausi on ollut menestyksellinen kaikille seuran joukkueille, ja jokainen pelaajistamme on ollut osallisena menestyksessä, olipa sitten kyse edustusjoukkueen pronssimitalista tai Akatemian sarjanoususta, ja haluan antaa heille kaikille kiitokseni tästä. On ollut myös erityisen hienoa seurata Akatemiajoukkueen pelaajien kehitystä.

- Olen varma, että jokaisella näistä nuoresta talentista on tämän voitokkaan kauden jälkeen edessään erittäin valoisa tulevaisuus. Kiitos heille kaikille, kehuu SJK:n urheilutoiminnan tekninen johtaja Richie Dorman.

Osa viime kauden joukkueen pelaajiston jatkosopimuksista on edelleen neuvottelupöydällä, ja SJK tiedottaa niistä sekä uusista pelaajasopimuksista lisää lähitulevaisuudessa.

Lisää uutisia