AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 31.10.2021

Janne Saksela iloitsi uransa ensimmäisestä pokaalista - "Tuntuu ihan uskomattomalta"

Janne Saksela iloitsi uransa ensimmäisestä pokaalista - "Tuntuu ihan uskomattomalta"

Janne Saksela juhli uransa ensimmäistä Veikkausliigan mestaruutta. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK uusi Veikkausliigan mestaruuden, kun se pelasi 1-1-tasapelin KuPS:n vieraana. Vaikka mestaruus oli HJK:lle kaiken kaikkiaan jo 31., niin Janne Sakselalle se oli vasta uran ensimmäinen.

Sakselan viime kausi päättyi karmeaan loukkaantumiseen. Uransa aikana monta kertaa vakavan loukkaantumisen jälkeen huipulle palannut Saksela nautti uransa ensimmäisestä pokaalista.

- Tuntuu ihan uskomattomalta. Vähän kompasteltiin tuossa muutama viikko sitten, mutta sitten käärimme hihat ja ruvettiin hommiin. Ja sitten täällä tällä tavalla kairata tämä mestaruus. Ihan uskomaton fiilis, Saksela hehkutti HJK:n TV:n haastattelussa.

Mestaruus ei tullut helpolla. KuPS taisteli koko kauden tiukasti eikä antanut missään vaiheessa periksi. Lopulta tasapeli riitti HJK:lle mestaruuteen.

- Pääsimme siinä hyvin johtoon, mutta vähän menetimme otetta. KuPS sai maalin siinä ja ehkä siinä oli sellaista tiettyä hermostuneisuutta, mutta erittäin hyvä taistelu meiltä. Oli meillä kyllä paikkoja ja vastustajan veskari koppasi monta hyvää. 1-1 ja mitalit kaulaan, Saksela juhlisti.

Lähde: HJK TV
Lisää uutisia