AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.42 // 24.10.2021

​"Tuntuu hemmetin hyvältä" - Niilo Mäenpää iloitsee IFK Mariehamnin vahvasta syksystä

​"Tuntuu hemmetin hyvältä" - Niilo Mäenpää iloitsee IFK Mariehamnin vahvasta syksystä

Niilo Mäenpää iski Grönvittin voittomaalin lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden aikana jo varsin tukalassakin tilanteessa ollut IFK Mariehamn varmisti lopulta komeasti suoran säilymisensä.

Sinetti asialle tuli jo ennen lauantain ottelua KTP:ta vastaan, mutta vahvaa syksyä pelaava Grönvitt rekenteli kirsikkaa kakun päälle kaatamalla KTP:n komeasti maalein 5-1.

- Tämä oli meiltä ammattimainen esitys. Sen myötä kun liigapaikka varmistui jo perjantaina saatoimme pelata ilman paineita, IFK:N 2-0-maalin viimeistellyt Niilo Mäenpää totesi Ålandstidningenille.

- Pelasimme tosi hyvän ensimmäisen jakson, mutta ehkä vähän lipsuimme liikaa toisella jaksolla. Kaikkineen tämä oli kuitenkin varmasti otettu voitto.

Vaikeiden vaiheiden jälkeen helpotus on käsinkosketeltavissa. Mäenpää antaa ison tunnustuksen elokuussa vastuun valmennuksesta ottaneelle Daniel Norrménille.

- Tuntuu hemmetin hyvältä. Kauden alku ei ollut meiltä hyvä, mutta kaksi viimeistä kuukautta "Ahnan" ollessa päävalmentajana ovat olleet todella hyviä. Olemme pelanneet hyvin ja saaneet myös hyviä tuloksia.

Lisää uutisia