AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2021

"Emme ole tyytyväisiä pisteeseen" - FC Lahdelle ei riittänyt Haastajasarjan voiton varmistuminen

"Emme ole tyytyväisiä pisteeseen" - FC Lahdelle ei riittänyt Haastajasarjan voiton varmistuminen

Loorents Hertsi jäi kaipaamaan maaleja. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti jäi perjantaina kotonaan AC Oulun kanssa maalittomaan tasapeliin Haastajasarjan kolmanneksi viimeisen kierroksen ottelussa.

Pisteellä FC Lahti varmisti Veikkausliigan Haastajasarjan mestaruuden, mutta se ei lämmittänyt päävalmentaja Ilir Zeneliä. Hän manasi hukattuja maalipaikkoja. Zeneli kuitenkin kehui joukkueen moraalia, sillä hänen mukaansa koko joukkue teki töitä koko ottelun ajan.

– Harmittaa lopputuloksen puolesta. Moraali ja halu tehdä töitä joukkueen eteen oli tänään hyvää ja siitä olen ylpeä. Loimme riittävästi maalipaikkoja, joista olisi voinut tehdä. Oulu oli hyvä tilanteenvaihdoissa ja Joona [Tiainen] joutui kertaalleen ottamaan varsinaisen gamesaverin.

- Onnistuimme muutaman kerran pelaamaan oululaisten linjan taa pallon, mutta emme saaneet osumaa. Harmittaa, Zeneli tiivisti.

Myös täyden ysikymppisen urakoinut FC Lahden laitaväkkärä Loorents Hertsi totesi, että piste ei tyydytä lahtelaisia. Hertsi manasi Zenelin tapaan hukattuja maalipaikkoja. Hertsi kuvasi ottelua perinteiseksi syyspeliksi, jossa märkä kenttä aiheuttaa sydämentykytyksiä puolin ja toisin.

– Peli meni aikamoiseksi syyspeliksi ja taisteluksi. Kentällä oli jo syksyn tuntua. Emme ole tyytyväisiä pisteeseen. Saimme luotua paikkoja ja joistain niistä olisimme voineet vaikka tehdäkin. Vähän kun saamme vielä rohkeutta lisää loppukauteen, Hertsi kommentoi.

Lisää uutisia