vko.40 // 9.10.2021

Huuhkajille pettymys Ukrainaa vastaan

Ukraina voitti Suomen. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen A-maajoukkue kärsi harmittavan 1-2 -tappion MM-karsintaottelussa Ukrainaa vastaan.

Ukraina meni ottelussa johtoon jo pelin neljännellä minuutilla, kun Andriy Yarmolenko ampui pallon alakulmaan paristakymmenestä metristä.

Suomi tasoitti pelin 28. minuutilla, kun Ukraina purki kulmapotkun jälkitilanteen päin Teemu Pukkia ja pallo oli maalissa.

Tasoituksesta kesti vain viitisen minuuttia ja Huuhkajien puolustus sahatiin rikki. Lopulta Roman Yaremchuk sijoitti pallon ohi Lukas Hradeckyn.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja näin Ukraina vei pinnat Helsingistä.

Huuhkajat on saalistanut viisi pinnaa viidestä ottelusta. Seuraavaksi Markku Kanervan suojatit haastavat ensi tiistaina vieraskentällä Kazakstanin. Ottelu alkaa tuolloin kello 17 Suomen aikaa.