AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 3.10.2021

Riveiro iloitsi täydestä pistepotista - "HIFK on vaikeasti voitettava joukkue"

Riveiro iloitsi täydestä pistepotista - "HIFK on vaikeasti voitettava joukkue"

Inter juhlii 1-0-maalia sunnuntaina. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin mitalijahti Mestaruussarjassa sai hyvän alun, kun HIFK kaatui sunnuntaina Veritas Stadionilla maalein 2-0.

Inter hallitsi ottelua hienokseltaan, vaikka HIFK:llakin oli hetkensä. Turkulaisten päävalmentaja José Riveiro oli iloinen joukkueensa suorituksesta.

– Todella tärkeät kolme pistettä seuralle. Olimme hallitseva osapuoli ensimmäisen jakson, mutta puoliajalle mentiin tasatilanteessa. Johtomaalimme jälkeen jouduimme paljon puolustamaan 25-30 metrissä. HIFK loi uhkaa boksiimme ja yhden maalin päästäminen oli vaarana. Etenkin Kei Kamara oli pelaaja, jota piti varoa.

- Saimme kuitenkin yhden tilanteenvaihdon, josta "Mara" (Martti Haukioja) onnistui. Se maali antoi meille rauhaa lopun taisteluun tiukan vaiheen jälkeen. HIFK on vaikeasti voitettava joukkue, jossa on todella paljon kokeneita huippupelaajia, Riveiro antoi tunnustusta.

Espanjalaiskoutsi oli tyytyväinen koko esityksen lisäksi erityisesti Anthony Annanin ja Alejandro Sanzin työmäärään ottelussa.

– He tekevät todella tärkeää työtä sen eteen, että Beni (Källman), Furu ja Petteri (Forsell) saavat toteuttaa asioita hyökkäyspäässä. Pablo (Annan) pelaa tällä hetkellä kuin olisi 25-vuotias, Riveiro kehuu keskikentän konkaria.

Lisää uutisia