AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2021

"Oltiin aika suvereeneja" - Teemu Tainio tyytyväinen Hakan esitykseen

"Oltiin aika suvereeneja" - Teemu Tainio tyytyväinen Hakan esitykseen

Haka iski kahdesti HIFK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka ponnistaa kohti Haastajasarjaa vahvassa myötätuulessa napattuaan torstaina kolmannen perättäisen voittonsa.

HIFK kaatui Tehtaan kentällä maalein 2-0 ja Hakan esitys oli vahva.

– Minusta me oltiin aika suvereeneja, en muista yhtään torjuntaa Aatu Hakalalta, todella hyvä balanssi pelissä koko ajan. Taas meillä oli ekalla puoliajalla paikkoja naulata peli isomminkin, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kehaisi pelin jälkeen.

Molemmat kesän siirtoikkunan hankinnat Logan Rogerson ja Donaldo Acka pääsivät iskemään avausosumansa Hakan paidassa sekä Veikkausliigassa. Rogersonin ja Ackan lisäksi Hakan joukkue oli jälleen täynnä onnistujia. Joukkue viilettää kolmen ottelun voittoputkessa kohti Veikkausliiga -paikan säilyttämistä. Mistä tämä vire on sitten löytynyt jälleen ja juuri oikeaan aikaan?

– Eikö ne nyt vasta ne tosipelit ala, Tainio virnistää, mutta vakavoituu sitten.

– Oman maalin puhtaana pitäminen antaa avaimet voittamiseen. Ollaan jaksettu uskoa siihen omaan tekemiseen, niin alkaa palaset loksahteleen kohilleen. Tosin jouduttiin tänään tekeen vähän muutoksia, kun ei ollut kolmea topparia. Mutta se toimi hyvin, olin tosi tyytyväinen.

Lisää uutisia