AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 26.9.2021

"Pallo ei oikein tällä hetkellä pompi meille" - Koskela tuskaili HJK:n tehottomuutta

"Pallo ei oikein tällä hetkellä pompi meille" - Koskela tuskaili HJK:n tehottomuutta

Toni Koskela kaipaa lisää laatua viimeistelyyn. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n pieni alavire sai jatkoa sunnuntaina, kun FC Inter haki pisteet Bolt Arenalta lukemin 0-1.

HJK:n peli sinänsä kulkee mallikkaasti, mutta tehot ovat tällä hetkellä kadoksissa. Tätä manasi myös päävalmentaja Toni Koskela.

– Loimme todella paljon paikkoja ja peli käytännössä pyöri Interin boksin ympärillä. Hävisimme pelin aiheuttamalla pilkun vaarattomassa tilanteessa vastustajan lähestulkoon ainoasta hyökkäyksestä, Koskela kommentoi pelin jälkeen.

– Voi sanoa, ettei tällä hetkellä pallo oikein pompi meille. Tällaisella ottelunkuvalla usein voittaa pelin, mutta toisaalta meillä on nyt neljä maalitonta peliä putkeen, joista kolmessa loimme ison määrän maalipaikkoja ilman tehoja. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että maalin lähellä on tehtävä asioita laadukkaammin.

KuPS onnistui kiilaamaan runkosarjan päätöskierroksen myötä sarjan piikkipaikalle Klubin ohi. Mestaruus ratkotaan kuitenkin vasta loppusarjassa, jonka otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.

– Kaikki on kuitenkin edelleen omissa käsissä, ja emme voi voi kuin jatkaa työntekoa ja sillä kääntää tuloksellisesti huono vaihe, Koskela kiteyttää.

Lisää uutisia