AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2021

Hakan Yartey taas täydessä iskussa – ”Halusin palata kentille vahvasti”

Hakan Yartey taas täydessä iskussa – ”Halusin palata kentille vahvasti”

Ishmael Yartey oli yksi Hakan hahmoista SJK-voitossa. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka palasi voittojen tielle keskiviikkona kaadettuaan kotikentällään SJK:n 4-0. Ishmael Yarteyn mukaan voitto toi uskoa ajatellen sunnuntain tärkeää AC Oulu -ottelua.

Yartey oli yksi Hakan näkyvimpiä hahmoja SJK-voitossa. Hän puski avausmaalin ja oli järjestelemässä myös toista osumaa. Muutenkin juonikas hyökkääjä oli alati vaarallinen pelin aikana.

- Olin loukkaantuneena viimeiset neljä viikkoa ja halusin palata kentille vahvasti. Halusin auttaa joukkuetta, sillä tarvitsimme pisteitä, Yartey toteaa Hakan sivuilla.

Voitto oli Hakalle tärkeä muutenkin kuin pisteiden kannalta. Neljän ottelun tappioputken katkaiseminen nostatti mielialaa, mutta samalla treenikentällä tehty kova työ kantoi hedelmää.

- Olemme tehneet kovaa töitä, mutta emme vain saaneet tuloksia. Valmentaja painotti, että tulokset kyllä tulevat jahka teemme vain töitä. SJK:ta vastaan teimme kovasti töitä ja sitä kautta saimme myös tuloksen.

Voitolla Haka nousi tasapisteisiin AC Oulun kanssa jättäen oululaiset nyt karsijan paikalle maalieron turvin. Seuraavaksi joukkueet kohtaavat sunnuntaina Oulussa.

- Otamme SJK-ottelusta itseluottamuksen mukaan ja kovan työnteon kautta haemme jälleen kolmea pistettä, Yartey maalasi teesit sunnuntain otteluun.

AC Oulun ja FC Hakan välinen ottelu pelataan Raatin Stadionilla sunnuntaina 26.9. kello 18.30.

Lisää uutisia