AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2021

"Näiden fiilisten takia tätä tehdään" - Valakari iloitsi vaikeimman kautta tulleista pisteistä

"Näiden fiilisten takia tätä tehdään" - Valakari iloitsi vaikeimman kautta tulleista pisteistä

KuPS puristi pisteet Espoosta matkaansa. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Kuopion Palloseuran tappiottomien Veikkausliigaotteluiden putki venyi jo 15:een, kun KuPS haki kolme pistettä Espoosta voittamalla FC Hongan maalein 0-1 (0-0).

Ottelun ainoan osuman iski KuPS:n Tim Väyrynen rangaistuspotkusta pelin kuudennella lisäajan minuutilla.

Itse ottelu ei ollut KuPS:lta kauden parasta, mutta toisaalta kotijoukkue Honka pelasi myös erinomaisen ottelun. KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari arvosti suuresti lopputulosta ja antoi myös ansaitut kehut vastapuolelle.

- Itse peli ei ollut meidän parasta, mutta ei tämä missään nimessä ollut meiltä huonokaan peli. Pitää antaa krediittiä myös Hongalle, he pelasivat hyvin ja heillä on paljon hyviä nuoria pelaajia. Syksyllä kuitenkin vain tulos merkitsee ja sen me onnistuimme kaivamaan Espoosta, Valakari miettii.

KuPS on kaivanut edellisestä 15 Veikkausliigan ottelustaan hurjat 41 pistettä, eli neljää pistettä vaille täydet tarjolla olleet. KuPS on noussut taistelemaan tosissaan Veikkausliigan mestaruudesta, kun kausi on kääntynyt loppusuoralle. Vaikean ottelun kääntäminen voitoksi ottelun viimeisellä hetkellä tuo päävalmentajan mukaan joukkueelle entisestään lisää energiaa.

- Tämän takia jalkapallo on hienoa ja näiden fiilisten takia tätä tehdään – olet sitten valmentaja, pelaaja, tai kannattaja. Tämä oli meille todella iso voitto ja saamme tästä paljon lisää energiaa seuraaviin kamppailuihimme, Valakari iloitsee.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia