AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2021

Hakan Bushue luottavaisena – ”Olemme menossa oikeaan suuntaan”

Hakan Bushue luottavaisena – ”Olemme menossa oikeaan suuntaan”

Jacob Bushue lähtee luottavaisena lauantain derbyyn. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan kapteeni Jacob Bushue uhkuu taistelutahtoa ennen lauantaista Ilves-ottelua. Joukkueella on alla hyvä harjoitusviikko ja valkopaidat lähtevät latautuneena Ilveksen kaatoon.

Haka koki viime viikonloppuna kirvelevän tappion IFK Mariehamnia vastaan. Tappio käsiteltiin joukkueen kesken ja sen jälkeen katseet siirrettiin tiukasti kohti lauantain paikallispeliä.

- Juttelimme joukkueen kesken ja mielestäni olemme menossa oikeaan suuntaan. Alkuviikon treenit ovat menneet hyvin ja kaikki odottavat lauantaita, Bushue kertoo joukkueen tuntemuksista Hakan sivuilla.

Bushue tietää miten niukat tappiot saadaan käännettyä voitoiksi. Teoria pitää saada käytännöksi kentälle.

- Kun tulee tappioita, niin tietenkin on paljon asioita joita voi katsoa videolta ja huomata parannettavia asioita. Pohjimmiltaan meidän on vain puolustettava paremmin ja nollapeli antaisi meille mahdollisuuden voittoon. Meidän on puolustettava omaa maaliamme hengellämme ja sitä kautta pisteet tulevat, painottaa Bushue.

Hakan ja Ilveksen lähtöasetelmat otteluun ovat päinvastaiset. Ilves on kahden ottelun voittoputkessa, kun taas Hakalla on kolme peräkkäistä tappiota. Bushue uskoo vahvasti Hakan voittomahdollisuuksiin.

- Olen katsellut heidän pelejään ja luonnollisesti he ovat hyvä joukkue. En kuitenkaan näe, ettemmekö pystyisi voittamaan ottelua. Se vaatii vain koko joukkueelta hyvää suorittamista, ja sen jälkeen saamme toivotunlaisen tuloksen.

Hakan ja Ilveksen odotettu Pirkanmaan derby pelataan lauantaina Tehtaan kentällä. Ottelu alkaa kello 17.00.

Lisää uutisia