AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2021

"Emme ole tällä hetkellä HJK:n tasoinen joukkue" - Inter-luotsi Riveiro realistisena

"Emme ole tällä hetkellä HJK:n tasoinen joukkue" - Inter-luotsi Riveiro realistisena

José Riveiro myönsi HJK:n paremmuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin haaveet HJK:n etumatkan kutistamisesta eivät toteutuneet helsinkiläisten haettua lauantaina Veritas Stadionilta voiton lukein 1-3.

Interin päävalmentaja José Riveiro antoi oman summauksensa ottelusta.

– HJK teki ottelun alussa meille kentästä liian ison kontrolloidaksemme heitä. Yksi maaleista oli sellainen, että meidän kontrollimme petti. Toinen maali oli puolestaan hienoa pelaamista. Heiltä löytyy laatua ja jos heille antaa edun, niin he kyllä käyttävät sen.

– Emme olleet ensimmäisellä puoliajalla niin hyviä kuin HJK:ta vastaan pitäisi olla. Saimme pelin tasoihin, mutta emme pystyneet estämään heidän lisäosumiaan. Toinen puolikas oli erilainen. Aloitimme sen hyvin ja loimme muutaman hyvän mahdollisuuden. Se oli paljon parempaa pelaamista, mutta toki he johtivat jo 1-3, joten asia täytyy osata laittaa kontekstiin, Riveiro pohtii.

Espanjalaiskoutsi painottaa, että tappiota ei saa jäädä liian pitkäksi aikaa murehtimaan.

– Meidän pitää olla realistisia. Emme ole tällä hetkellä HJK:n tasoinen joukkue. Meidän pitää parantaa pelaamistamme, koska loppukaudesta meille on tulossa tämänkaltaisia pelejä.

- Jäljellä olevat kolme runkosarjapeliä eivät tule olemaan helppoja nakkeja, kun kohtaamme Seinäjoen, Oulun ja HJK:n uudelleen.

Lisää uutisia