AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2021

"Olen itseni kanssa keskustellut" - Inter-ikoni Timo Furuholm ei ole kauteensa tyytyväinen

"Olen itseni kanssa keskustellut" - Inter-ikoni Timo Furuholm ei ole kauteensa tyytyväinen

Tämä on nähty viidesti tällä kaudella - Furkka on osunut. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin kokenut Timo Furuholm on löytänyt maalijyvänsä jälleen kauden ratkaisuotteluitten alla.

Konkarihyökkääjällä oli kuitenkin pitkä kuiva putki ennen viime otteluiden onnistumisia. Hän ei kiistä, etteikö maalittomuus olisi vaivannut edes vähäsen mieltä.

– Totta kai ja en itse koe, että olisin onnistunut toivotulla tavalla tällä kaudella. Kriittisyys itseään kohtaan on sellainen polttoaine, että jaksaa tässäkin iässä tehdä asioita paremmin ja jotain tavoitella.

– Olen itseni kanssa keskustellut ja pohtinut niitä syitä, miksi on ollut vaikea kausi. Eikä se ole aina pelkästään kiinni niistä maaleista, vaan yleisesti otteet ovat olleet turhan heikkoja paikoittain, tällä kaudella viisi liigamaalia ampunut "Furkka" toteaa.

Lauantaina Interillä on edessä kova haaste, kun kärkijoukkue HJK saapuu Veritas Stadionille. Jalkapallo on siitä hieno peli, että ottelut alkavat aina tilanteesta 0-0. Vanhoilla tilastoilla ei ole merkitystä, minkä vuoksi Furuholm ei suostu ottamaan altavastaajan asemaa Interille.

– En osaa kotikentällä suhtautua altavastaaja-asemaan. Totta kai, jos jotain lukuja katselee, niin HJK on ennakkosuosikki. Yritän olla rehti isäntä kotona, eli kuka tahansa tänne tuleekin, niin yritämme tehdä heistä altavastaajia, "Furkka" kuittaa.

FC Inter-HJK Veritas Stadionilla lauantaina 11.9. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia