AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2021

"Nyt alkaa loppukiri" - Matti Klingan mukaan pieni tauko on tehnyt FC Lahdelle hyvää

"Nyt alkaa loppukiri" - Matti Klingan mukaan pieni tauko on tehnyt FC Lahdelle hyvää

Matti Klingan tähtäin on mitaleilla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden keskikenttämies Matti Klinga on ollut Print Teamin kummipelaajana jo kolmen kauden ajan.

Print Teamissa maajoukkuetauolla käynyt Klinga kertoi vierailullaan ajatuksiaan kuluneesta kaudesta. Keskikenttämies korosti, että Lahdella on vielä paljon taisteltavaa loppukaudesta.

– Minun mielestäni isossa kuvassa kausi on tähän asti mennyt hyvin. Olemme taistelemassa niistä sijoituksista, jotka olivat tavoitteemme. Taistelemme mitalista ja europaikoista ja tähtäin on siinä. Nyt alkaa loppukiri. Taistelu tulee olemaan kovaa, mutta siihen tähtäämme, Klinga totesi.

- Meillä oli tässä muutama päivä vapaata ja sitten olemme treenanneet ja keskittyneet jo Ilves-peliin. Pieni tauko tuli meille hyvään saumaan, sillä meillä oli muutama vaikea peli takana. Nyt olemme saaneet vähän huilattua ja treenattua, jotta saamme omaa peliämme parempaan kuosiin, Klinga kertoo joukkueen kuulumisista.

Print Team tekee FC Lahdelle pelaajakorteista käsiohjelmiin ja kausikorteista kadunvarsimainoksiin. Yrityksen toimitusjohtaja Kapa Eronen kokee, että urheilussa mukana oleminen on tuonut asiakkuuksia Print Teamille ja se on tärkeää myös yhteiskunnallisella tasolla.

– Print Team on erikoistunut suurkuvapuoleen ja mainosmarkkinointimateriaalien tekemiseen. Jalkapallo ja jääkiekko ovat olleet minulle aina lähellä sydäntä ja harrastin molempia nuorena hyvin paljon. Olen aina kannattanut FC Lahtea ja näen, että kaupungissa pitää olla yksi lippulaiva, jos aiomme pärjätä. Kun aloitin vuonna 2009, niin tiesin, että jos tämä yritystoiminta tästä käynnistyy ja kun tuntee jääkiekko- ja jalkapallopuolen ihmisiä, se tarjoaa hyvän verkoston ihmisiä ja sitä kautta on tullut paljon asiakkuuksia.

- Lahti on sellainen omiensa puolta pitävä yhteisö. Ihmiset tilaavat mieluusti lahtelaiselta ja käytän itsekin mieluusti lahtelaista. Paikallisuus on minulle todella tärkeää, koska se juna menee kahteen suuntaan. Urheilun tukeminen on meille tärkeää jo senkin takia, että nuorisolla on esimerkkejä ja täällä voi tehdä muutakin kuin älyttömyyksiä, Eronen summaa.

Ilves-FC Lahti Ratinan stadionilla lauantaina 11.9. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia