AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2021

​Lassi Järvenpää noussut isoon rooliin Interissä – "Voin olla tosi tyytyväinen"

​Lassi Järvenpää noussut isoon rooliin Interissä – "Voin olla tosi tyytyväinen"

Lassi Järvenpää odottaa kohtaamisia HJK:n kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:ssa ja IFK Mariehamnissa aiemmin Veikkausliigakokemusta kerännyt Lassi Järvenpää siirtyi täksi kaudeksi FC Interiin ja on noussut isoon rooliin.

Järvenpää on etenkin kauden edetessä ottanut paikkansa Interin vakiokokoonpanossa.

– Alkukaudesta kesti vähän aikaa päästä mukaan joukkueen rytmiin, kun olin keväällä loukkaantuneena. Nyt viime kierroksilla olen saanut paljon peliaikaa, ja voin ainakin sen suhteen olla tosi tyytyväinen, Järvenpää toteaa Turun Sanomille.

Järvenpää on "virallisesti" puolustaja, mutta Interissä rooli on ollut selvästi aiempaa hyökkäävämpi.

– Ei minua varmaan edes lasketa puolustuspelaajaksi, kun olen pelannut wingbackina oikealla. Välillä kun olemme pelanneet neljän linjalla alakerrassa, olen ollut laitapuolustajanakin.

Inter isännöi lauantaina sarjakärki HJK:ta, joka on Järvenpäälle tuttu seura, vaikka aikanaan Veikkausliigadebyytti jäikin Klubin paidassa tekemättä.

– Treenasin silloin aikoinaan edustuksen mukana vuoden, enkä saanut peliaikaa kuin Klubi 04:n puolella. HJK:ssa on edelleen tuttuja pelaajia ja nyt vielä tuttu valmentajakin, joten on niissä peleissä aina erityinen fiilis, Järvenpää myöntää.

Lauantain jälkeen joukkueet kohtaavat vielä runkosarjassa Helsingissä ja kolmannen kerran Mestaruussarjassa. Eroa kärkeen Interillä on 13 pistettä.

– Meillä on vielä kolme peliä heitä vastaan, joten siinä mielessä tilanne on omissa käsissä. On kuitenkin tietysti selvää, että meidän pitää pelata todella hyvin, jos mestaruudesta haluamme vielä taistella.

FC Inter-HJK Veritas Stadionilla lauantaina 11.9. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia