AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2021

HJK:n Koskela: "Haluamme jatkaa voittamista sekä Euroopassa että Veikkausliigassa"

HJK:n Koskela: "Haluamme jatkaa voittamista sekä Euroopassa että Veikkausliigassa"

Toni Koskelan suojatit matkaavat lauantaina Turkuun. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Sarjakärki HJK kohtaa lauantaina vieraskentällä FC Interin.

HJK päätti seitsemän viikon ruuhkajaksonsa pari viikkoa sitten taistelutasapeliin KuPS:ia vastaan.

Nyt takana on pieni ja hyvää tehnyt hengähdystauko ennen kauden loppuhuipentumia, joiden ykköstavoite on liigamestaruuden uusiminen. Siinä rinnalla päästään mittaamaan suomifutiksen taso 16.9. alkavassa UEFA Europa Conference Leaguessa.

– Moni pelaaja oli tietysti eri maajoukkueiden mukana, ja tänne jääneiden kanssa otettiin happea hetki, jonka jälkeen keskityttiin harjoittelemaan kovaa, koska sitä ei ole pitkään aikaan pystytty tekemään, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela toteaa seuransa verkkosivuilla.

– Meille voi ajatella tämän käynnistävän vähän kuin seuraavan vaiheen kaudessa, jonka osalta on paljon hienoja pelejä edessä. Haluamme jatkaa voittamista sekä Euroopassa että Veikkausliigassa. Lähestymme lauantain peliä, kuten olemme koko vuoden tehneet ja kuten olen kliseisesti jo aiemmin niin monta kertaa todennut, huominen on taas meille kauden tärkein päivä, Koskela alleviivaa.

FC Inter-HJK Veritas Stadionilla lauantaina 11.9. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa


Lisää uutisia