AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.36 // 6.9.2021

Valtteri Olsbo SJK:n kuukauden talentti

Valtteri Olsbo SJK:n kuukauden talentti

Valtteri Olsbo kolkuttelee jo SJK:n ykkösjoukkueen portteja.

SJK:n elokuun Kuukauden Talentti on 20-vuotias Valtteri Olsbo

Kuukauden Talentti -valinnan ovat suorittaneet SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman ja SJK Akatemian johtaja Brian Page.

– Viimeiset kuukaudet ovat olleet mahtavia koko joukkueelle, ja monikin pelaaja on esiintynyt todella hienosti. Tässä kuussa Valtsu on tasaisen jatkuvasti ja kapteenina hän on johdattanut joukkueensa jälleen tappiottomaan putkeen.

- Hän on treenannut edustusjoukkueen kanssa ja palaute sieltä suunnalta on ollut hyvää. Kaikki tämä huomioon ottaen Valtteri on oikea valinta Kuukauden Talentiksi, arvioi SJK Akatemian johtaja Brian Page.

SJK:n yhteistyökumppani Maakunnan Auto lahjoittaa joka kuukausi Toyota Corolla Hybrid -henkilöauton käyttöön kuukauden talentille. Kuukauden Talentiksi on aiemmin valittu Nooa Laine sekä Kingsley Ofori.

Kirkkonummen Veikkolassa syntynyt Valtteri Olsbo liittyi SJK Akatemiaan kesällä 2018 ja aloitti samana syksynä myös jalkapallolukiossa. Kuluneella kaudella hän on pelannut SJK Akatemian joukkueen mukana Suomen Cupissa ja Kakkosen C-lohkossa, jota SJK Akatemia tällä hetkellä johtaa reilulla piste-erolla seuraavaan. Lisäksi Olsbo saavutti joukkueensa kanssa paikan Kakkosen Cupin finaaliin. Veikkausliigadebyytti Olsbolla on vielä edessä.

Lisää uutisia