AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 5.9.2021

"Vastaan voi tulla jotain ihan muuta" - Valakari ja KuPS hakevat tulosta Maarianhaminasta

"Vastaan voi tulla jotain ihan muuta" - Valakari ja KuPS hakevat tulosta Maarianhaminasta

Simo Valakari on tyytyväinen KuPS:n harjoitusviikkoon. (Kuva: Mira Lönnqvist)

KuPS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä IFK Mariehamnin ja päävalmentaja Simo Valakaria mietityttää hiukan millainen vastustaja kentälle astelee.

Ottelu on IFK Mariehamnille vasta toinen Daniel Norrménin toimiessa päävalmentajana.

- IFK vaihtoi valmentajaansa ja he saivat heti hyvän tuloksen Ilvestä vastaan. He olivat lähteneet muuttamaan pelaamistaan selkeämpään suuntaan. Totta kai yksi ottelu on otantana mitätön ja vastaan voi tulla myös jotain ihan muuta, mitä olemme ajatelleet.

- Meidän pitää pystyä pelaamaan hyvä ottelu, jotta pääsemme tavoitteeseemme, mikä on luonnollisesti kolme pistettä, Valakari pyörittelee.

Valakarin mukaan KuPS:n joukkueessa vallitsee erinomainen ryhmähenki, ja harjoituskentällä joukkue on jälleen paiskinut töitä kovalla työmoraalilla.

- Joukkueessa on ollut jopa poikkeuksellisen hyvä fiilis tällä viikolla. Jätkät nauttivat harjoittelusta ja nyt pääsemme keskittymään huolellisesti syksyn peleihin.

- Syksy on tunnetusti suomalaisen jalkapallon juhla-aikaa, kun ottelut pelataan pääasiassa iltavalaistuksessa. Silloin tietää, että tosipelit ovat täällä, Valakari iloitsee.

IFK Mariehamn - KuPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 5.9. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia