AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 4.9.2021

"KuPS:lla on edelleen hyvä joukkue" – IFK Mariehamn tietää vastustajan tason

"KuPS:lla on edelleen hyvä joukkue" – IFK Mariehamn tietää vastustajan tason

Ahna perää taistelutahtoa omiltaan sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn pyrkii jatkamaan orastavaa voittoputkeaan sunnuntaina, kun vierailulle Maarianhaminaan saapuu sarjakakkonen KuPS.

KuPS:n riveistä puuttuvat ulkomaille siirtyneet Lucas Rangel ja Nana Boateng sekä lisäksi maajoukkuetehtävissä olevat vakiomiehet Urho Nissilä, Janus Ikaunieks, Daniel Carrillo ja Taneli Hämäläinen.

- KuPS:lla on edelleen hyvä joukkue, mutta laatua puuttuu ja sen myötä joukkue on hiukan heikentynyt. Se että heiltä puuttuu pelaajia, on täysin ok minulle, IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén naurahti Ålandstidningenille.

Helppoa tehtävää Norrmén ei kuitenkaan missään nimessä sunnuntaina odota. Oman joukkueensa osalta "Ahna" lyö selkeät teesit pöytään.

- Haluan nähdä samaa iloa ja taisteluhenkeä kuin viimeksi ja edessä on nyt isompi haaste, kun vastassa on kovempi joukkue. Haluan nähdä taistelutahtoa läpi ottelun, vaikka KuPS menisikin johtoon avausjaksolla.

- Ja haluan nähdä sen pienen lisäyksen laatuun tilanteenvaihdoissamme, jonka myötä voimme rankaista vastustajaa ja tehdä maaleja.

IFK Mariehamn - KuPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 5.9. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia