AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 3.9.2021

KuPS:n Carrillo debytoi Venezuelan A-maajoukkueessa

KuPS:n Carrillo debytoi Venezuelan A-maajoukkueessa

Daniel Carrillo kohtasi Argentiinan tähdet. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n Daniel Carrillo debytoi Venezuelan A-maajoukkueessa torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Argentiinaa vastaan.

KuPS:n laitapuolustaja vaihdettiin kentälle toiselle puoliajalle MM-karsintaottelussa, joka päättyi lopulta Argentiinan 1-3 voittoon. Argentiinan joukkuetta tähdittivät Lionel Messi, Paulo Dybala, Lautaro Martinez ja Angel Di Maria.

KuPS:n Janis Ikaunieks puolestaan oli kentän paras pelaaja, kun Latvia kohtasi MM-karsinnoissa myös keskiviikkona Gibraltarin. Ikaunieksille ei merkattu ottelussa tehomerkintöjä, mutta hän oli otteillaan kentän näkyvimpiä pelaajia. Latvia voitti ottelun 3-1 ja Ikaunieks kellotti täyden 90 minuuttia uransa 37. A-maaottelussa.

Lisää uutisia