AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2021

Lucas Rangel jättää KuPS:n - suuntana Ukraina ja Vorskla Poltava

Lucas Rangel jättää KuPS:n - suuntana Ukraina ja Vorskla Poltava

Lucas Rangelin ura jatkuu Ukrainassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran hyökkääjä Lucas Rangel siirtyy Ukrainan Liigassa pelaavaan FC Vorskla Poltavaan. Brassikärjen viimeiseksi otteluksi KuPS:ssa jäi sunnuntaina pelattu 1-1 -tasapeli HJK:a vastaan.

Rangel liittyi KuPS-miehistöön huhtikuun puolivälissä. Brassihyökkääjä oli herättänyt runsaasti kiinnostusta ulkomailla jo pidemmän aikaa, eikä FC Vorsklan tarjous tullut seuralle yllätyksenä. Rangelin lähtöön oltiin varauduttu ja joukkueen hyökkäystä vahvistettiin Tim Väyrysellä.

Lucas Rangel viimeisteli tämän kauden Veikkausliigan otteluissa kaksi maalia, mutta suurimmat uroteot 26-vuotias hyökkääjä teki eurokentillä. Kesän 2021 kahdeksassa Euroopan Konferenssiliigan karsintakierroksen ottelussa syntyi hurjat viisi maalia, jotka edesauttoivat KuPS:n aina karsintojen playoff-kierrokselle saakka.

Lisää uutisia