AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 30.8.2021

"Emme onnistuneet pelillisesti" - Valakari myönsi HJK:n ansainneen tasoituksen

"Emme onnistuneet pelillisesti" - Valakari myönsi HJK:n ansainneen tasoituksen

KuPS ei yltänyt parhaaseensa sunnuntaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n ja KuPS:n sunnuntainen kärkikamppailu päättyi lukemin 1-1 ja jätti hiukan hampaankoloon KuPS:lle

Vaikka vieraat olivat pitkään kiinni voitossakin, KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari tunnusti ottelun jälkeen, ettei joukkue pystynyt kärkiottelussa parhaimpaansa.

- Harmittaa menettää johtoasema lopussa, mutta vielä enemmän olen harmissani, ettemme onnistuneet pelillisesti. Taistelimme todella hyvin läpi ottelun, mutta jos joudut koko ajan puolustamaan, niin on selvää, että vastustaja saa muutaman maalipaikan, Valakari harmittelee.

KuPS:lla oli omat hyvät hetkensä ottelussa, mutta isossa kuvassa HJK oli ottelussa niskan päällä.

- Olimme pitkään voitossa kiinni, mutta isossa kuvassa HJK ansaitsi tasoituksensa. Sarjan kärjessä asetelmat pysyivät ennallaan ja lähdemme jatkossakin voittamaan jokaista otteluamme – katsotaan sitten, mihin se riittää. Me voimme vaikuttaa ainoastaan meidän omaan tekemiseemme, Valakari miettii.

Todella tiiviillä aikataululla pelannut ja matkustanut joukkue saa ansaitun, joskin lyhyen lepotauon alkuviikosta, kunnes katseet siirretään jo sunnuntaina pelattavaan IFK Mariehamn-otteluun

- Pelaajat saavat nyt todella ansaitun parin päivän levon, sillä kahdeksan viikkoa eurokiireiden keskellä vaatii veronsa. Olemme jaksaneet painaa todella hyvin läpi kiireiden ja nyt pienen tauon jälkeen lähdemme viimeiseen puristukseen kohti syksyn ratkaisupelejä, Valakari summaa.

Veikkausliigan kärkikaksikon ero pysyi tasapelillä yhdeksässä pisteessä sarjakärki HJK:n hyväksi. Helsinkiläisillä on yhä ottelu enemmän pelattuna KuPS:aan verrattuna.

Lisää uutisia