AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 29.8.2021

"Tehoja pitää löytyä lisää" - Ilves-luotsi Toni Kallio tuskaili maalinteon vaikeutta

"Tehoja pitää löytyä lisää" - Ilves-luotsi Toni Kallio tuskaili maalinteon vaikeutta

"Köpi" jäi harmittelemaan tehojen puutetta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves joutui lähtemään sunnuntaina Maarianhaminasta kotimatkalle ilman tuomisia IFK Mariehamnin vietyä joukkueitten kohtaamisen nimiinsä lukemin 1-0.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio tuskasteli yläalueen tehottomuutta, vaikka harjoituskentän meno antoi odottaa enemmän.

– Tiedettiin, että pienet asiat ratkaisevat. Teimme paljon helppoja syöttövirheitä, mutta niin teki vastustajakin. Pallo meni välillä päästä päähän ja molemmilla oli paikkansa. Meidän vetomme eivät kuitenkaan menneet osoitteeseen. Fakta on se, että tehoja pitää löytyä lisää, Kallio toteaa.

– Treeniviikolla tuli fiilis, että nyt saataisiin onnistumisia. Ne eivät kuitenkaan siirtyneet pelikentälle. Pallollinen pelimme oli tänään liian hidasta ja varovaista. Alménin loukkaantuminen vähän myös sotki suunnitelmaamme, mutta topparit Tabi ja Tatu hoitivat hyvin tonttinsa, kun piti vaihtaa neljän alakertaan.

Kallio tietää, että nuori joukkue tarvitsee vastuunkantajia ja suunnannäyttäjiä.

– Nyt maksetaan oppirahoja kokemuksen puutteesta. Ärsyttäähän se, kun 90 minuutin jälkeen toisessa kopissa on juhlat ylimmillään ja meidän kopissa ollaan hiljaa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia