AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 29.8.2021

"Haluamme tarinalle hienon loppukauden" - KuPS:n kaikki paukut nyt Veikkausliigassa

"Haluamme tarinalle hienon loppukauden" - KuPS:n kaikki paukut nyt Veikkausliigassa

Simo Valakarilla ajatukset ovat nyt vain Veikkausliigassa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK ja KuPS kohtaavat sunnuntaina Veikkausliigan kärkikamppailussa ja keskittyminen on molemmilla nyt tiukasti vain tässä ottelussa.

Kuopion Palloseura palasi takaisin kotimaan kamaralle Berliinistä perjantaina iltapäivällä. Joukkue lensi Saksasta suoraan Helsinkiin, jossa se on pitänyt majaansa perjantaista lähtien. Valmistautuminen HJK-otteluun on sujunut hyvin ja joukkue on hyvässä vireessä sunnuntain kärkiotteluun.

- Tämän kesän liki kaksi kuukautta kestänyt euromatka oli fantastinen kokemus, mutta nyt on mahtava päästä keskittymään ainoastaan yhteen kilpailuun. Kautemme Veikkausliigassa on ollut jo tähän asti hieno matka ja haluamme sille tarinalle myös hienon loppukauden.

- Iso kiitos seurajohdolle, että olemme voineet majoittua Berliinin reissun jälkeen Helsingissä ja saaneet sitä kautta parhaan mahdollisen valmistautumisen otteluun, KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari iloitsee.

HJK - KuPS Bolt Arenalla sunnuntaina 29.8. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia