AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2021

Tainio pettyi Hakan esitykseen – ”Eihän se nyt ihan putkeen mennyt”

Tainio pettyi Hakan esitykseen – ”Eihän se nyt ihan putkeen mennyt”

Haka taipui Seinäjoella. (Kuva: SJK)

FC Haka kärsi perjantaina SJK:n vieraana 0-4 (0-1)-tappion. Koskilaisten päävalmentaja Teemu Tainio oli pettynyt ottelun jälkeen.

Ottelun alku oli jo Hakalle vaikea, kun kuudennella minuutilla SJK sai sivuvapaapotkun, jonka Pyry Hannola lähetti maalille. SJK-kärki Tuco pääsi vaikeasta asennosta puskemaan kotijoukkueelle avausmaalin.

- Ennen ottelua teemana oli pitää oma maali puhtaana, ja jos neljä menee, niin eihän se nyt ihan putkeen mennyt. Tiesimme etukäteen, että SJK oli erittäin vahva erikoistilannejoukkue ja heti ensimmäisestä sivuvaparista tuli maali. Maalit muuttavat aina peliä emmekä pelanneet ensimmäistä puoliaikaa hyvin, Tainio aloitti ottelun purun Hakan sivuilla.

Toisen puoliajan alussa Haka oli lähellä tasoitusta, kun Rogerson petasi itselleen vetopaikan, mutta kuti osui ylärimaan. Pari minuuttia siitä, niin Hakan päädyssä verkko heilui.

- Tulimme toiselle puoliajalle paremmin, mutta meille sattui siinä yksi lapsus oman kulmapotkun jälkeen. Sen jälkeen kaksi muuta maalia olivat täysin kosmetiikkaa, Tainio harmitteli.

Seuraavaksi Hakalla on neljä peräkkäistä kotipeliä joihin Tainio perää miehistöltään ryhdikkäämpää suorittamista.

- Tämä oli vain yksi peli, joka sattui menemään päin persettä. Meillä on seuraavaksi neljä peräkkäistä kotipeliä. Olemme tilastollisesti yksi Veikkausliigan huonoimpia joukkueita kaksinkamppailuissa eikä tämä peli ainakaan sitä tilastoa parantanut. Meillä on seuraavaksi vastassa HIFK ja siihen pitää miehistyä. Tämä ottelu harmittaa kaikkia, mutta elämä jatkuu ja edessä on taas uusi viikko ja uudet kujeet, Tainio siirsi katseen jo eteenpäin.

Lisää uutisia