AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2021

Hakan Kyöstilän katseet SJK:n kaatamisessa – ”Meidän on annettava 100 prosenttia”

Hakan Kyöstilän katseet SJK:n kaatamisessa – ”Meidän on annettava 100 prosenttia”

Jami Kyöstilä lähtee Seinäjoelle taistelemaan. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka kohtaa perjantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa SJK:n vieraskentällä. Hakan tähtäimessä on jälleen hämmentää mitalikamppailua ja puolustaja Jami Kyöstilä uskoo joukkueen voittomahdollisuuksiin.

Muutamana edelliskautena Kyöstilä on dominoinut oikeaa laitaa, mutta tällä kaudella hän on jakanut peliaikaa Seth Saarisen kanssa.

- Fiilis kaudesta on vähän kaksijakoinen, kun peliaikaa ei ole tullut ihan niin paljon kuin olisin toivonut, mutta toisaalta meillä on Sethin kanssa hyvä kilpailutilanne ja se ajaa meitä eteenpäin. Meillä on koko joukkueessa kova kilpailu ja se on asia, joka vie samalla koko joukkuetta eteenpäin, Kyöstilä toteaa Hakan sivuilla.

Perjantaina Haka jatkaa kauttaan kohdatessaan vieraskentällä SJK:n. Tavoitteena on palata jälleen voittokantaan.

- Meidän täytyy toteuttaa pelisuunnitelmaamme ja pysyä siinä. Aina, kun menemme kentälle, meidän on annettava 100 prosenttia. Sillä olemme saaneet voittoja, kun jokainen antaa kaikkensa joukkueen eteen.

SJK on mitalitaistelussa tiukasti mukana yhdessä Interin ja FC Lahden kanssa. Haka on onnistunut jo kaksi edellistä kaatamaan ja koskilaiset haluavat jälleen hämmentää mitalikamppailua.

- SJK:lla on aina nimivahva joukkue, mutta jos pystymme pelaamaan hyvin joukkueena, pystymme ottamaan sieltä hyvän tuloksen. Heillä on allaan vähän rikkonainen jakso ja meillä on hyvät mahdollisuudet haastaa heidät, ennakoi Kyöstilä.

SJK-FC Haka perjantaina 27.8. kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia