AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2021

FC Haka kävi edellistappion läpi – ”Nyt vain katseet seuraavaan peliin”

FC Haka kävi edellistappion läpi – ”Nyt vain katseet seuraavaan peliin”

Jami Kyöstilän mukaan Haka on käynyt AC Oulu -tappion läpi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka hakee paluuta voittojen tielle perjantaina, kun se matkaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi. Hakan puolustaja Jami Kyöstilän mukaan edellinen tappio AC Oululle on pyyhitty pois ja tähtäin on SJK:n kaatamisessa.

Tappio AC Oululle oli kova kolaus Hakan tavoitteelle päästä kuuden parhaan joukkoon. Loppukauden osalta ei ole enää varaa lipsahduksiin, mikäli ylempään loppusarjaan mielitään.

- Ennen AC Oulu -ottelua tiesimme meillä olevan hyvä paikka ottaa keskikastia kiinni, mutta emme saaneet siitä haluttua tulosta. Meidän on pystyttävä toteuttamaan pelisuunnitelmaa paremmin. Kun pysymme pelisuunnitelmassamme, niin olemme osoittaneet pystyvämme haastamaan jokaisen joukkueen tässä sarjassa, painottaa Kyöstilä Hakan sivuilla.

Haka on ottanut komeat päänahat kärkijoukkueisiin kuuluneista KuPS:sta, FC Interistä ja FC Lahdesta, mutta on kompastellut muun muassa KTP:tä ja AC Oulua vastaan.

- Ehkä olemme lähteneet peleihin vähän liian korkealla prässillä, kun olemme odottaneet voittoa. Meidän pitäisi pystyä pitämään paketti paremmin kasassa myös niissä peleissä, ettei vastustaja pääse paikoille.

Edellistappio on Kyöstilän mukaan pyyhitty ja käsitelty.

- Kävimme sitä pelin jälkeen läpi ja vielä enemmän seuraavina päivinä. Tiedostamme miksemme saaneet siitä pelistä tulosta. Nyt vain katseet seuraavaan peliin ja meidän täytyy olla valmiina Seinäjoella.

SJK-FC Haka perjantaina 27.8. kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia