AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 22.8.2021

"Jälleen meidän kautemme tärkein peli" - Valakari hakee tulosta HIFK:n vieraana

"Jälleen meidän kautemme tärkein peli" - Valakari hakee tulosta HIFK:n vieraana

KuPS haluaa pyyhkiä Union-tappion mielestä. (Kuva: Mira Lönnqvist)

KuPS nähdään sunnuntaina taas Veikkausliigakentillä HIFK:n vieraana torstaina eurokentillä Union Berlinille kärsityn 0-4-tappion jälkeen.

Yksi mielenkiintoinen kysymysmerkki HIFK-otteluun onkin, miten hyvin KuPS on onnistunut käsittelemään torstain vaikeat tapahtumat. Toisaalta myös HIFK:n pitkä pelaamattomuus ja sen vaikutus on hienoinen arvoitus. Joukkue pääsee ainakin hyvin levänneenä sarjakakkosen kimppuun, mutta kuinka pitkä pelaamattomuus näkyy joukkueen otteissa?

KuPS:n asema Veikkausliigan kärkikolmikossa on tällä hetkellä varsin vakaa. Voittamalla HIFK:n sunnuntaina kuopiolaiset pystyisivät myös laittamaan hieman lisäpainetta kärkipaikalla majailevaan HJK:hon, joka kohtaa maanantaina vieraskentällä kovakuntoisen FC Lahden.

- Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin tämä on jälleen meidän kautemme tärkein peli.

- Molempien joukkueiden lähtökohdat ovat täysin vastakkaiset, kun me olemme pelanneet paljon ja HIFK tulee otteluun kuukauden pelitauolta. Uskon, että mikäli pelaamme omaa hyvää peliämme, saamme Helsingistä mukaamme hyvän tuloksen, KuPS-luotsi Simo Valakari linjaa.

HIFK - KuPS Bolt Arenalla sunnuntaina 22.8. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia