AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2021

"Täysin eri joukkue kuin alkukaudella" - Haka ei aliarvioi AC Oulua tippaakaan

"Täysin eri joukkue kuin alkukaudella" - Haka ei aliarvioi AC Oulua tippaakaan

AC Oulun nousuvire on pantu merkille Valkeakoskellakin. (Kuva: Juha Tamminen)

Viikonlopun Veikkausliigakierros käynnistyy perjantai-iltana Tehtaan kentältä, kun FC Haka saa vieraakseen vahvassa nousuvireessä olevan AC Oulun.

Haka ja AC Oulu ovat molemmat kahden ottelun voittoputkessa. Joukkueet ovat sarjassa myös peräkkäisillä sijoilla oululaisten ollessa kaksi pistettä Hakaa perässä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ennakkoasetelmien perusteella voidaankin odottaa tasaväkistä ja jännittävää kamppailua.

– Tosi tiukka matsi on tulossa. AC Oulu on kääntänyt kelkkansa totaalisesti ja heille on tullut viisi uutta hankintaa, jotka ovat osoittautuneet onnistuneiksi. Voi sanoa, että he ovat täysin eri joukkue kuin alkukaudella. Vastakkain ovat kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta. Hyvä ja vauhdikas peli on varmasti tulossa, Haka-hyökkääjä Antto Hilska ennakoi.

Hakan ei ole mitään syytä lähteä otteluun nöyristellen. Alla on kaksi kovaa voittoa ja oma pää on samalla pysynyt puhtaana. Hilskan mukaan hyvin toiminutta reseptiä ei ole syytä vaihtaa.

– Meidän pitää jatkaa vain samalla tavalla kuin kahdessa aiemmassa pelissä, eli puolustaa tiiviisti ja pitää nolla omassa päässä. Se antaa sitten paremmat mahdollisuudet saada kolme pistettä.

- Yritetään jatkaa hyvää puolustamista ja olemme saaneet myös hyökkäyksessä tehoja irti. Skarpataan vielä vähän hyökkäyksessä, niin hyvä tulee.

Edellisessä kotiottelussa pelaajat imivät virtaa äänekkäästi tsempanneesta yleisöstä. Hilska toivoo samanlaista kannatusta myös AC Oulua vastaan.

– Toivottavasti yleisö kannustaa myös perjantaina samalla tavalla kuin Interiä vastaan. Saimme siitä silloin valtavasti energiaa ja mekin yritämme tehdä sitten tehtävämme kentällä.

FC Haka - AC Oulu Tehtaan kentällä perjantaina 20.8. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia